صفحه اصلی / آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :       طرز تهیه میگو پلو   طرز تهیه میگو پلو : ابتدا همه میگوها را با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی و پودر سیر مزه دار کنید. به مدت ۱ ساعت به …

مشاهده بیشتر »

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

برنج سرخ کرده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ کرده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفل‌دلمه‌ای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعم‌دهنده است. این یک برنج سرخ شده رنگارنگ و زیباست که می‌تواند یک تابستان رنگی و خوشمزه را به شما یادآوری کند. درست کردن برنج سرخ …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه کیک زردآلو خانگی؛ فوق العاده خوشمزه ویژه عصرانه تابستانی

طرز تهیه کیک زردآلو خانگی؛ فوق العاده خوشمزه ویژه عصرانه تابستانی

طرز تهیه کیک زردآلو خانگی؛ فوق العاده خوشمزه ویژه عصرانه تابستانی کیک زردآلو : اگر از طرفداران کیک های میوه ای خصوصا میوه های تابستانی هستید، حتما این کیک لذیذ و خوشمزه را در منزل بپزید و همراه با چای نوش جان کنید. خواص زردآلو برای سلامتی شامل توانایی آن …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه قارچ کاراملی

طرز تهیه قارچ کاراملی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :     طرز تهیه قارچ کاراملی   مواد لازم برای قارچ کاراملی : قارچ ۵۰۰ گرم  سس سویا یک چهارم پیمانه   سرکه بالزامیک یا سرکه خرما  یک چهارم پیمانه   نمک و فلفل کمی   عسل یا دوشاب …

مشاهده بیشتر »

دستور مربای آلبالو | طرز تهیه مربا آلبالو ؛ مربای بسیار لذیذ و خوشمزه تابستانی

دستور مربای آلبالو | طرز تهیه مربا آلبالو ؛ مربای بسیار لذیذ و خوشمزه تابستانی

طرز تهیه مربا آلبالو ؛ مربای بسیار لذیذ و خوشمزه تابستانی مربا آلبالو : فصل بهار و تابستان که فرا میرسد، زمان پخت مرباهای خوشمزه با میوه های رنگارنگ این دو فصل است. با آموزش این مربای پرطرفدار و خوشرنگ همراه باشید.   مواد لازم مربا آلبالو آلبالو ۱ کیلوشکر …

مشاهده بیشتر »

آموزش دسر توتفرنگی | طرز تهیه دسر توت فرنگی لیوانی فوق العاده شیک و مجلسی

آموزش دسر توتفرنگی | طرز تهیه دسر توت فرنگی لیوانی فوق العاده شیک و مجلسی

طرز تهیه دسر توت فرنگی لیوانی فوق العاده شیک و مجلسی دسر توت فرنگی : با این آموزش خوشمزه و رنگارنگ مجله اینترنتی حرف تازه همراه باشید تا یک دسر لیوانی جذاب را برای جشن و دورهمی و شب نشینی آماده کنید.   دسر توت فرنگی از آخرین لایه به …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه املت پنیر

طرز تهیه املت پنیر

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :       طرز تهیه املت پنیر   مواد لازم برای املت پنیر:  تخم مرغ ۴ عدد  پنیر سفید  ۱ لیوان  بکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری   جعفری ۱ مشت  کره ۱ قاشق غذاخوری فلفل ۱ قاشق …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه نان کدو‌ سبز و شکلات

طرز تهیه نان کدو‌ سبز و شکلات

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید : چه نیوز: نان کدو سبز و شکلات یک نان نرم، لطیف و خوشمزه است که همزمان از دو چیز دوست داشتنی بهره می‌گیرد. کدو سبز تابستانی پر خاصیت و کاکائوی پرطرفدار و سرشار از آنتی اکسیدان. …

مشاهده بیشتر »

افطاری شب ششم ماه رمضان؛ پاستا با سس راتاتوئی

افطاری شب ششم ماه رمضان؛ پاستا با سس راتاتوئی

برترین ها – زهرا موسوی: پاستا با سس راتاتوئی یک پاستای کته‌ای و بدون نیاز به آبکش کردن است که با سبزیجات متنوعی که برای درست کردن راتاتوئی استفاده می‌شوند، تهیه می‌شود. همچنین یک پاستای سالم، رژیمی و در عین حال مغذی است. پاستا یک غذای مغذی و پر ویتامین …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه خورش مرجو (خورش عدس طالقان)

طرز تهیه خورش مرجو (خورش عدس طالقان)

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :     طرز تهیه خورش مرجو   مواد لازم برای خورش مرجو : گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم  عدس  ۲ لیوان   سیب زمینی ۲ عدد  رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری  آلو بخارا ۱ لیوان پیاز ۲ …

مشاهده بیشتر »