صفحه اصلی / مواد لازم

مواد لازم

طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :       طرز تهیه میگو پلو   طرز تهیه میگو پلو : ابتدا همه میگوها را با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی و پودر سیر مزه دار کنید. به مدت ۱ ساعت به …

مشاهده بیشتر »

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

برنج سرخ کرده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ کرده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفل‌دلمه‌ای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعم‌دهنده است. این یک برنج سرخ شده رنگارنگ و زیباست که می‌تواند یک تابستان رنگی و خوشمزه را به شما یادآوری کند. درست کردن برنج سرخ …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه قارچ کاراملی

طرز تهیه قارچ کاراملی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :     طرز تهیه قارچ کاراملی   مواد لازم برای قارچ کاراملی : قارچ ۵۰۰ گرم  سس سویا یک چهارم پیمانه   سرکه بالزامیک یا سرکه خرما  یک چهارم پیمانه   نمک و فلفل کمی   عسل یا دوشاب …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه املت پنیر

طرز تهیه املت پنیر

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :       طرز تهیه املت پنیر   مواد لازم برای املت پنیر:  تخم مرغ ۴ عدد  پنیر سفید  ۱ لیوان  بکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری   جعفری ۱ مشت  کره ۱ قاشق غذاخوری فلفل ۱ قاشق …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه گوشفیل

طرز تهیه گوشفیل

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :       طرز تهیه گوشفیل   مواد لازم برای تهیه گوشفیل : زرده ی تخم مرغ  ۲ عدد   شیر نصف لیوان دسته دار فرانسوی یا نصف پیمانه   بکینگ پودر  ۱ قاشق مربا خوری کاملا …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه نان کدو‌ سبز و شکلات

طرز تهیه نان کدو‌ سبز و شکلات

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید : چه نیوز: نان کدو سبز و شکلات یک نان نرم، لطیف و خوشمزه است که همزمان از دو چیز دوست داشتنی بهره می‌گیرد. کدو سبز تابستانی پر خاصیت و کاکائوی پرطرفدار و سرشار از آنتی اکسیدان. …

مشاهده بیشتر »

افطاری شب ششم ماه رمضان؛ پاستا با سس راتاتوئی

افطاری شب ششم ماه رمضان؛ پاستا با سس راتاتوئی

برترین ها – زهرا موسوی: پاستا با سس راتاتوئی یک پاستای کته‌ای و بدون نیاز به آبکش کردن است که با سبزیجات متنوعی که برای درست کردن راتاتوئی استفاده می‌شوند، تهیه می‌شود. همچنین یک پاستای سالم، رژیمی و در عین حال مغذی است. پاستا یک غذای مغذی و پر ویتامین …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه خورش مرجو (خورش عدس طالقان)

طرز تهیه خورش مرجو (خورش عدس طالقان)

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :     طرز تهیه خورش مرجو   مواد لازم برای خورش مرجو : گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم  عدس  ۲ لیوان   سیب زمینی ۲ عدد  رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری  آلو بخارا ۱ لیوان پیاز ۲ …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی

طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی

  طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی   بامیه دارچینی ترکی یک بامیه خوشمزه و متفاوت از بامیه هایی که تا حالا خوردید.   مواد لازم برای بامیه دارچینی ترکی:  آرد  ۱.۵ لیوان ماست  ۲ قاشق غذاخوری  آب گرم  ۱ لیوان  دارچین  ۱ قاشق غذاخوری سرخالی بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه ۶ غذای بهاری؛ هم خوشمزه، هم مفید

طرز تهیه ۶ غذای بهاری؛ هم خوشمزه، هم مفید

برترین‌ها – وحید محقق: وقتی بهار می‌شود، این تنها طبیعت نیست که دچار دگرگونی و تغییر می‌شود، بلکه بدن ما نیز دچار تحولاتی خواهد شد. این تغییرات می‌تواند بر عملکرد اندام‌ها و اعضای بدن ما تاثیر بگذارد. این که رعایت یکسری نکات تغذیه‌ای می‌تواند به کنترل تغییرات جسمی و پیشگیری …

مشاهده بیشتر »