بازتاب گهر طرز تهیه تن ماهی + جوشاندن تن ماهی + تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد - بازتاب گهر

برای بعضی از افراد سوالی پیش می آید که اگر ما به عنوان مثال در پیک نیک هستیم و یا برای گردش به جنگل رفته ایم بعد از جوشاندن تن ماهی مقداری از آن را خورده ایم و یخچالی موجود نیست که تن ماهی باز شده را داخل آن قرار دهیم، چه مقدار مجاز هستیم از این غذا بیرون از یخچال با درب باز نگهداری کنیم؟

به دلیلی اینکه این مواد غذایی فوق العاده حساس است شما تنها ۲ ساعت زمان دارید که باز شده آن را استفاده کنید اما اگر درب آن را باز نکرده باشید می توانید هر زمان که دوست داشتید مجدد ۲۰ دقیقه آن را بجوشانید و استفاده کنید.

بسیاری از افراد می خواهند بعد از چند دقیقه جوشاندن تن ماهی به هر دلیلی داخل یخچال بگذارند و بعدا از آن استفاده کنند، گذاشتن تن ماهی بعد از جوشاندن با درب بسته در یخچال مشکلی ایجاد نمی کند، البته اگر می خواهید آن را بعد از یک روز استفاده کند بهتر است ۲۰ دقیقه مجدد آن را بجوشانید زیرا با این کار تمامی باکتریهای مضری که امکان دارد در آن به وجود آمده باشد را زا بین می برید.

چگونه تن ماهی را بجوشانیم

امروزه غذاهایی که به صورت کنسرو شده در بازارهای داخلی و خارجی موجود است به دلیل راحتی و آسانی جز پرطرفدارترین محصولات غذایی به شمار می آید مانند تن ماهی که برای خیلیها این سئوال پیش آمده که چگونه آن را بجوشانیم. برای جوشاندن و از بین بردن سم یا باکتریهای تن ماهی از ۳ روش می توانید استفاده کنید.

۱-گرم کردن کنسرو در داخل ماکروویو

۲-جوشاندن کنسرو در داخل آب جوش قبل از مصرف

۳-انتقال تن ماهی بدون محتویات در داخل یک ظرف مناسب

هر خوراکی و مواد غذایی علاوه بر اینکه از فواید و خواص بیشماری برخودار است بلکه ضررهای خاص خود را هم دارد به طور مثال تن ماهی کالچر که اگر به خوبی جوشیده نشود اثرات جبران ناپذیری را بر سلامت فرد به جا می گذارد و ما می خواهیم که به این سئوال پاسخ دهیم که تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد

ماهیهای تن از ماهیهای کوچک خود را تغذیه می کنند که قبلا مواد جیوه وارد آنان شده است که استفاده از تن ماهی می تواند مضرراتی را بر افراد ایجاد کند به طور مثال جیوه برای بزرگسالان منجر به احساس خستگی و کوفتگی آنان می شود و همچنین رشد سنین کودکان را متوقف می کند و مصرف آن برای زنان باردار به هیچ وجه توصیه نمی شود.

طرز تهیه کنسرو ماهی در کارخانه اصفهان

در این مطلب قصد داریم به طرز تهیه کنسرو ماهی در کارخانه اصفهان بپردازیم.

برای تهیه تن ماهی در کارخانه لازم است که در ابتدا ماهی هوور و گیدر وارد کارخانه بشوند و پس از آن ماهی ها به صورت انجماد تبدیل می شوند و سپس به خط ذخیره می روند.

ماهی ها با توجه به اندازه و وزنشان اندازه گیری می شوند و به مرحله تقسیم بندی می روند که معمولا ماهی هایی که برای تن ماهی استفاده می شود وزنی بالغ بر ۱۰ کیلو گرم دارد.

بعد از مرحله تقسیم بندی ماهی ها به اندازه های مختلف، آن ها را تمیز می کنند که در این مرحله پوست ماهی، تیغه و گوشت سیاه آن جدا می شود تا مابقی گوشت که به نظر سفید و لذیذ می رسد به مرحله پخت وارد شود.

همانطور که در مطلب قبلی گفته شد طرز تهیه تن ماهی بندر عباس در کارخانه دارای مرحله های مختلفی می باشد.

بعد از مراحل اولیه که برای اندازه گیری، تمیز کردن و مرحله پخت بود کمی صبر کرده تا ماهی به دمای مطلوب برسد که بتوانند آن را با دمای دستگاهی که آن ها را به درون کنسرو منتقل می کند مطابقت داشته باشد.

لازم به ذکر است که در این مرحله همه مراحل مربوط به بهداشت مورد بررسی قرار می گیرد.

سپس درون کنسرو هایی که با تن ماهی پر شده است را با نمک پر کرده و هوای داخل کنسرو را با کمک دستگا های مخصوص خالی می کنند، این ماهی ها را به مدت یک ماه در شرایط خاص نگهداری می کنند و اگر مشکلی نبود آن را در بازار عرضه می کنند.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 262 views بار دسته بندی : ریپورتاژ تاريخ : 20 جولای 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.