محققان در دانشگاه پنسیلوانیا دریافتند که نوشیدن کاکائو داغ بدون شکر می‌تواند فرد را در برابر چاقی و دیابت و همچنین عوارض آنها محافظت کند.

کد خبر: ۲۶۴۸
تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۱۷

به گزارش بازتاب گهر و به نقل از عصر ایران، بر اساس این تحقیقات موش هایی که در یک رژیم غذایی با چربی بالا، کاکائو خورده بودند نسبت به موش‌هایی که از همان رژیم غذایی ولی فاقد کاکائو استفاده کرده بودند، کمتر دچار دیابت، چاقی و کبد چرب شدند.

پودر کاکائو همچنین سطوح تری گلیسرید کبد را در موش‌ها بیش از 32 درصد کاهش داد.
 
شرح و نتایج این تحقیق در نشریه بین المللی تغذیه بالینی به چاپ رسیده است.

انتهای پیام/

مطالب مرتبط:
برچسب ها: هات چاکلت 
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید   
نام:
ایمیل:
* نظر شمـا: