دانشمندان پس از مدتها پژوهش، تایید کردند خوردن روزانه یک لیوان آب چغندر، فشار خون بالای افراد را در اندازه ای قابل توجه کاهش می دهد.

کد خبر: ۲۶۷۳
تاریخ انتشار: پنجشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۵۹

به گزارش بازتاب گهر و به نقل از واحد مرکزی خبر،  چغندر  دارای مقادیر قابل توجهی نیترات غیر ارگانیک است که از طریق ریشه های خود آن را جذب می کند. در بدن انسان، نیترات غیر ارگانیک به ماده اکسید نیتریک تبدیل می شود که منبسط کننده رگ های خونی است.

در نتایج پژوهش های علمی طولانی مدت محققان دانشگاه کویین مری لندن این گونه مشخص شده که میزان کاهش فشار خون در افرادی که آب چغندر لبو مصرف کرده اند با افرادی که برای درمان این بیماری خود دارو مصرف می کنند تقریبا برابر است و این بدان معناست که یک رژیم غذایی سرشار از نیترات غیر ارگانیک، می تواند درمانی کاملا کارآمد، کم هزینه و قابل دسترس برای بیماری فشار خون محسوب شود.

دانشمندان در ضمن توصیه می کنند سبزیجات غنی از نیترات همانند کلم یا چغندرو در آب جوشانده نشود زیرا نیترات در آب جوش حل می شود و بهتر است آب تازه این سبزیجات مصرف شده یا بخارپز شوند.

انتهای پیام/

مطالب مرتبط:
برچسب ها: فشارخون 
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید   
نام:
ایمیل:
* نظر شمـا: