صفحه اصلی / عمومی / آشنایی با طرز تهیه میگو پلو با کشمش ( غذای جنوبی )

آشنایی با طرز تهیه میگو پلو با کشمش ( غذای جنوبی )

میگو پلوی جنوبی با کشمش میگوپلو از غذاهای جنوبی و بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که قیمت نسبتاً مناسبی دارد. مواد لازم میگو ۳۰۰ گرم پیاز خردشده ۱ لیوان برنج ۴ لیوان سیب زمینی متوسط ۲ عدد کشمش ۹ قاشق غذاخوری گرد لیمو به مقدار دلخواه […]

مواد لازم

میگو ۳۰۰ گرم
پیاز خردشده ۱ لیوان
برنج ۴ لیوان
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
کشمش ۹ قاشق غذاخوری
گرد لیمو به مقدار دلخواه
روغن کانولا ۴ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار دلخواه

طرز تهیه میگو پلو با کشمش ، این یک غذای جنوبی است

طرز تهیه

۱-ابتدا میگوها را پاک کنید و بشویید و بگذارید آبشان کاملاً برود.

۲-در تابه‌ای بزرگ، پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس میگوها را به آن بیفزایید و به آن نمک، زردچوبه و فلفل قرمز بزنید.

۳-پس از گذشت ۲ تا ۳ دقیقه، کشمش‌ها را اضافه کنید و با میگوها تفت دهید.

۴-سیب زمینی ها را نگینی خرد و در ۲ قاشق غذاخوری روغن باقیمانده سرخ کنید و پس از سرخ شدن، مقداری گرد لیمو به آن‌ها بیفزایید.

۵-در مرحله دیگر، در قابلمه‌ای برنج را بجوشانید و آبکش کنید و سپس لا به لای برنج از مخلوط میگو و کشمش و سیب‌زمینی سرخ شده بریزید و آن قدر این کار را تکرار کنید تا تمام مواد به پایان برسد. سپس بگذارید برنج ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد. به این ترتیب غذای شما آماده خوردن خواهد بود.

۶-قبل از ریختن سیب‌زمینی در میگوپلو حتماً آن‌ها را در کمی روغن تفت دهید. زیرا در غیر این صورت، هنگام افزودن به غذا له خواهد شد.

 


l

این مطالب را نیز ببینید!

فیلم سینمایی« گیسوم» در نیمه دوم امسال روی پرده خواهد رفت/ تصاویر

فیلم سینمایی« گیسوم» در نیمه دوم امسال روی پرده خواهد رفت/ تصاویر

فیلم سینمایی« گیسوم» با دریافت پروانه نمایش در نیمه دوم امسال روی پرده خواهد رفت. به گزارش پانا، با صدور پروانه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *