صفحه اصلی / آشپزی

آشپزی

هویج پلو، ساده‌ترین پلوی مخلوط و شیرین

هویج پلو، ساده‌ترین پلوی مخلوط و شیرین

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید : در مجموعه پلو‌های مخلوط و شیرین، هویج پلو شاید ساده‌ترین و کم دردسر‌ترین این غذا‌ها باشد. غذایی رسمی که بسیار لذیذ و خوشمزه است. هویج پلو را با مرغ یا بلدرچین و حتی با مرغابی یا …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه خوراک گوشت و سبزیجات

طرز تهیه خوراک گوشت و سبزیجات

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید : برترین‌ها: زمستون تو راهه و معمولا تو فصل پاییز و زمستون سرماخوردگی خیلی بیشتر از همیشه است پس بهتره بیشتر مواد غذایی رو استفاده کنیم که مقوی و مفید باشن. مثلا این خوراک مملو از ویتامین …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه سوپ جوجه لیمویی

طرز تهیه سوپ جوجه لیمویی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید : برترین‌ها: سوپ جوجه لیمویی مشابه سوپ نودل جوجه است. این یک سوپ عالی برای این فصل سال است. اگر به دنبال یک سوپ جوجه جدید برای خانواده هستید، این سوپ جوجه لیمویی و برنج روشی عالی …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه بشقاب پروتئین

طرز تهیه بشقاب پروتئین

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :     طرز تهیه بشقاب پروتئین   مواد لازم برای تهیه بشقاب پروتئین : کاهو  خیار  گوجه  تخم مرغ آبپز سینه مرغ پخته شده پیازچه  آووکادو  پیاز  طرز تهیه بشقاب پروتئین : موادهای لازم را خرد …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه سالاد ایتالیایی با سس سبز مخصوص

طرز تهیه سالاد ایتالیایی با سس سبز مخصوص

سالاد ایتالیایی با شکوه حاوی سبزیجات و گوجه و زیتون است و علاوه بر این با یک سسس مخصوص سرو می‌شود که یک سس سبز مخصوص است. این سالاد با همراه کردن مقداری پنیر واجد همه عناصر آشپزی ایتالیایی خواهد بود و از این جهت یک سالاد ایتالیایی درجه یک …

مشاهده بیشتر »

میگو سیخی در ماهیتابه

میگو سیخی در ماهیتابه

گلزار نورمحمدیان: در صورتی که میگو دوست دارین و طرفدار غذا‌های آسون، سریع و بی دردسر هم هستین حتما این میگو‌های سیخی خوشگل و خوشمزه رو درست کنین که عاشقشون میشین. درست کردن این میگو‌ها از آماده کردن گرفته تا طبخ زیر نیم ساعت کار داره و نتیجه هم خیلی …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :       طرز تهیه میگو پلو   طرز تهیه میگو پلو : ابتدا همه میگوها را با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی و پودر سیر مزه دار کنید. به مدت ۱ ساعت به …

مشاهده بیشتر »

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

برنج سرخ کرده هاوایی؛ تنوعی از رنگ‌ها و مزه‌ها

برنج سرخ کرده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ کرده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفل‌دلمه‌ای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعم‌دهنده است. این یک برنج سرخ شده رنگارنگ و زیباست که می‌تواند یک تابستان رنگی و خوشمزه را به شما یادآوری کند. درست کردن برنج سرخ …

مشاهده بیشتر »

طرز تهیه قارچ کاراملی

طرز تهیه قارچ کاراملی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :     طرز تهیه قارچ کاراملی   مواد لازم برای قارچ کاراملی : قارچ ۵۰۰ گرم  سس سویا یک چهارم پیمانه   سرکه بالزامیک یا سرکه خرما  یک چهارم پیمانه   نمک و فلفل کمی   عسل یا دوشاب …

مشاهده بیشتر »

مربای هلو | طرز تهیه مربای هلوی حرفه ای

مربای هلو | طرز تهیه مربای هلوی حرفه ای مربای هلو | طرز تهیه مربای هلوی حرفه ای مربای هلو | طرز تهیه مربای هلوی حرفه ای در ادامه طرز تهیه مربا هلو را با هم دیگر مرور می کنیم . مربای هلو که بسیار محبوب است بهترین فصل تهیه …

مشاهده بیشتر »