صفحه اصلی / عمومی / روس تهیه دمپختک با خاگینه

روس تهیه دمپختک با خاگینه

این غذا را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید.

مواد لازم (۴ نفر)

۳ عدد تخم مرغ درشت

۲۵۰ گرم گوشت با چربی زیاد

۱ عدد پیاز متوسط

۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

۵ پیمانه برنج پخته شده

نمک و فلفل سیاه

۱ قاشق چایخوری شکر

۲ قاشق غذاخوری سس سویا

طرز تهیه

۱٫تخم مرغ را در یک کاسه با یکدیگر هم بزنید. کمی نمک افزوده و دوباره هم بزنید.

۲٫گوشت پرچربی را به تکه های بسیار ریز خرد کنید. پیازها را نیز خرد کنید.

۳٫روغن را درون تابه داغ کرده و تخم مرغ را درون آن ریخته و هم بزنید. پس از خاگینه شدن، تخم مرغ را از تابه خارج کنید.

۴٫گوشت چربی دار را درون تابه با حرارت زیاد سرخ کنید تا روغن انداخته و برشته شوند. آن ها را از تابه خارج کنید.

۵٫پیاز خرد شده را ریخته و تفت دهید تا سبک شوند. سپس برنج پخته شده را بیفزایید. ۲ تا ۵ دقیقه هم بزنید. نمک، فلفل سیاه و سس سویا را افزوده و مخلوط کنید.

۶٫در آخر، خاگینه و گوشت را افزوده و هم بزنید.

۷٫این غذا را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.

 


l

این مطالب را نیز ببینید!

آموزش بستن انواع شال گردن برای آقایان

آموزش بستن انواع شال گردن برای آقایان

آموزش روش های بستن انواع شال گردن l

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *