صفحه اصلی / آش / طرز تهیه آش یارما (بلغور)

طرز تهیه آش یارما (بلغور)

طرز تهیه آش یارما (بلغور)

 

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : امروز در قسمت آشپزی سایت مجله اینترنتی ائویمیز میخوایم طرز تهیه آش یارما (بلغور) مخصوص آذربایجان رو آموزش بدیم. امیدوارم لذت ببرید.

سایت ما رو به دوستان خود معرفی کنید.

 

مواد لازم :

سیب‌ زمینی متوسط : یک عدد متوسط

فلفل‌ دلمه‌ای کوچک : یک عدد

گوجه‌ فرنگی : یک عدد

بلغور : یک پیمانه

لوبیا قرمز پخته : یک پیمانه

پیاز : یک عدد

رب گوجه‌فرنگی : یک قاشق غذاخوری

نعنا خشک : یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

لیمو ترش تازه : به مقدار لازم

 

طرز تهیه آش یارما (بلغور)

طرز تهیه آش یارما (بلغور)

 

طرز تهیه :

بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.

سیب‌ زمینی و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

پیاز را خلال کرده و سرخ کنید.

نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید.

سپس رب گوجه‌ فرنگی را هم اضافه کرده و باز هم تفت دهید.

بلغور را با کمی آب به بقیه‌ی مواد اضافه کنید.

یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیب‌ زمینی نرم شود.

اگر آبش کم بود آب جوش بریزید.

مواظب باشید ته نگیرد.

سپس سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه کنید.

مواد که پخته شد نعنا خشک را هم بریزید و هم بزنید.

 

 

آش بلغور ما یک آش لعاب‌ دار خوش‌ رنگ و روست که موقع سرو، آب لیمو ترش تازه می‌ زنید و نوش جان می‌کنید.

 

 

همچنین بخوانید :

طرز تهیه آش اسفناج و عدس

طرز تهیه آش ماش یزدی + مواد اولیه

 

 

گردآوری شده توسط گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز


منبع

این مطالب را نیز ببینید!

مربای هلو | طرز تهیه مربای هلوی حرفه ای

مربای هلو | طرز تهیه مربای هلوی حرفه ای مربای هلو | طرز تهیه مربای …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *