بازتاب گهر پیش بینی جهش ۴۰ دلاری قیمت اونس - بازتاب گهر

جهش جمعه هفته گذشته اونس طلا به بهای ۱۲۶۷ دلار، معامله‌گران بازار فلزهای گرانبها را به رشد ارزش فلز زرد در هفته جاری امیدوار کرد اما اونس با همه نوسان‌ها، در همان محدوده ماند. اونس روز دوشنبه با یک دلار رشد به بهای ۱۲۶۸ دلار رسید و روز سه‌شنبه با ۵ دلار افت قیمت ۱۲۶۳ دلار را تجربه کرد. روز چهارشنبه با بهای ۱۲۶۰ دلار شروع شد و گرچه اونس لحظاتی به محدوده ۱۲۵۰ دلار رفت، عمده نوسان‌ها در محدوده پیشین انجام شد. بهایی که تا ساعت ۷ عصر روز گذشته برای اونس ثبت شد، ۱۲۶۶ دلار بود، گرچه هم اکنون که شما این گزارش را می‌خوانید ممکن است قیمت متفاوتی به‌عنوان قیمت نهایی چهارشنبه ثبت شده باشد. به گزارش دنیای اقتصاد، قیمت نهایی چهارشنبه اهمیت بیشتری نسبت به روزهای قبل دارد چراکه این روز، آخرین روز ماه مه بود و بهای نهایی اونس در آن، محاسبه بازدهی طلا در پنجمین ماه سال میلادی را ممکن می‌کند.

افت ۵ دلاری اونس در روز سه‌شنبه، عمدتا ناشی از سودگیری معامله گران و تضعیف بهای نفت خام بود. عقب‌نشینی اصلاحی از اوج یک ماهه روز دوشنبه و افزایش فروش‌ها برای کسب سود، دراین روز با افت قیمت نفت همراه بود. البته همزمان با اثرگذاری این عوامل، افت شاخص دلار به نفع طلا کار کرد تا اونس افت بیشتری را تجربه نکند. شاخص دلار که دوشنبه روی عدد ۴۴/ ۹۷ واحد ایستاده بود، سه‌شنبه تا عدد ۲۸/ ۹۷ واحد پایین آمد.

اونس روز آخر ماه مه را روی مرز ۱۲۶۰ دلار آغاز کرد و بعد به نوسان در ابتدای همین محدوده رو آورد. رویترز صبح چهارشنبه نوشت:‌ بازارهای سهام روز چهارشنبه کم‌نوسان ماندند چراکه سرمایه‌گذاران از آخرین روز ماه مه برای حفظ سود کل این ماه استفاده کردند. بازارهای سهام ماه مه را با حدود ۲ درصد رشد به پایان می‌برند که هفتمین ماه رشد شاخص‌ها و طولانی‌ترین دوره رشد پیاپی آنها در بیش از یک دهه گذشته را رقم می‌زند. اما بازارهای مالی صبح روز گذشته با یک خبر بد هم روبه‌رو شدند و آن کاهش آرای دولت محافظه‌کار در نظرسنجی‌های بریتانیا بود. از آنجا که دولت کنونی بریتانیا تلاش می‌کند فرآیند خروج کم دردسر بریتانیا از اتحادیه اروپا را پیش ببرد، کاهش رای آن در نظرسنجی‌ها که نشان می‌دهد ممکن است اکثریت پارلمان را از او بگیرد، می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. با این خبر، پوند استرلینگ افت کرد تا با رشد شاخص دلار که این ارز را با ۶ ارز عمده جهانی از جمله پوند مقایسه می‌کند، طلا تحت فشار قرار بگیرد.

البته طلا تحت حمایت افزایش خریدها در قیمت‌های پایین‌تر و توقف بورس ها، سقوطی قابل‌توجه را تجربه نکرد. این در حالی بود که بهای نفت خام نیز به افت خود ادامه می‌داد. عده‌ای بر این باورند که طلا روز گذشته تحت‌فشار احتمال افزایش نرخ‌های بهره آمریکا در نشست ماه ژوئن کمیته بازار آزاد فدرال‌رزرو بوده، اما عمده معامله‌گران در انتظار گزارش روز جمعه هستند که می‌تواند به شدت تصمیم‌های این کمیته را تحت تاثیر قرار دهد. دولت آمریکا روز جمعه، میزان اشتغال‌زایی بزرگ‌ترین اقتصاد جهان در ماه مه و نرخ بیکاری این کشور را اعلام خواهد کرد. با آنکه اونس ۳ روز گذشته را عمدتا در محدوده ۱۲۶۰ دلار سپری کرده، تحلیلگران موسسه سرمایه‌گذاری «تی‌دی‌اس» پیش‌بینی می‌کنند که قیمت جهانی هر اونس طلا در پایان هفته جاری به مرز ۱۳۰۰ دلاری نزدیک خواهد شد.

به گزارش  بازتاب گهر به نقل از کیتکو، تحلیلگران این موسسه می‌گویند:‌ با توجه به شرایط فعلی سیاسی و نااطمینانی مربوط به وضعیت نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا و همین‌طور سیاست‌های مالی و اقتصادی دولت ترامپ، به نظر می‌رسد فرصت برای افزایش بیشتر قیمت جهانی طلا وجود دارد. به نظر می‌رسد سطح مقاومتی بعدی برای قیمت طلا ۱۲۹۰ دلار خواهد بود و اگر این سطح شکسته شود قیمت طلا می‌تواند سطح ۱۳۰۰‌دلاری را نیز به‌دست آورد. تشدید تنش‌های سیاسی به‌خصوص در شبه جزیره کره نیز تاثیر زیادی بر افزایش تقاضا و قیمت جهانی طلا داشته است.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 161 views بار دسته بندی : اقتصادی تاريخ : 7 جولای 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.