بازتاب گهر انجمن جهانی فولاد: ایران رشد تولید 12.7 درصدی را ثبت کرد - بازتاب گهر

انجمن جهانی فولاد: ایران رشد تولید 12.7 درصدی را ثبت کرد

انجمن جهانی فولاد اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۷ ( ۱۱ دی ۹۵ تا ۱۱ فروردین ۹۶ ) با تولید بیش از ۴٫۵ میلیون تن فولاد خام، نسبت به دوره مشابه در سال ۲۰۱۶ رشد ۱۲٫۷ درصدی را ثبت کرد. سایت انجمن جهانی فولاد ضمن اطلاع رسانی در این زمینه افزوده است، میزان تولید فولاد خام ایران در سه ماه نخست ۲۰۱۷ برابر با چهار میلیون و ۵۴۸ هزار تن بود ، در حالی که دوره مشابه سال ۲۰۱۶ رقم تولید فولاد خام کشورمان برابر با چهار میلیون و ۶۱ هزار تن بود.
پیشتر اعلام شد، ایران چهاردهمین فولاد ساز جهان است و سال ۹۴ برای نخستین بار در عمر فولاد سازی کشور( دهه ۴۰ شمسی) کشورمان ۴٫۲ میلیون تن صادرات فولاد داشت .
سال ۱۳۹۵ نیز دستیابی به صادرات ۶ میلیون تن هدفگذاری شد، اما ارقام غیر رسمی تحقق ۵٫۵ میلیون تن را خبر داد.
سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمیدرو ) در این زمینه گزارش داد، بر اساس اعلام انجمن مزبور، میزان تولید فولاد خام ایران در ماه مارس ۲۰۱۷ میلادی ( ۱۰ اسفند ۹۵ تا ۱۱ فروردین ۹۶ ) به یک میلیون و ۵۸۰ هزار تن رسید و این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته میلادی که یک میلیون و ۳۳۶ هزار تن بود، ۱۸ درصد افزایش نشان می دهد.
ایران پس از ترکیه جایگاه دومین تولید کننده فولاد در منطقه را دارد و کشورهای مصر، عربستان و قطر بعد از جمهوری اسلامی قرار گرفته اند.
فولاد خام تولیدی ۶۷ کشور جهان در سه ماهه نخست ۲۰۱۷ برابر با ۴۱۰ میلیون و ۵۴۸ هزار تن شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته میلادی، ۵٫۷ درصد رشد نشان می دهد.
براساس این گزارش، چین با ۲۰۱ میلیون و ۹۹ هزار تن تولید فولاد خام، بزرگترین تولید کننده محسوب می شود که در واقع ۴۹ درصد تولید فولاد جهانی را به خود اختصاص داده است.
ژاپن با ۲۶ میلیون و ۲۲۸ هزار تن، هند با ۲۵ میلیون و ۷۶۲ هزار تن، آمریکا با ۲۰ میلیون و ۴۰۱ هزار تن، روسیه با ۱۷ میلیون و ۹۵۳ هزار تن، کره جنوبی با ۱۷ میلیون و ۲۵۵ هزار تن و آلمان با ۱۰ میلیون و ۹۸۰ هزار تن بعد از چین بزرگترین تولید کنندگان فولاد خام در دوره این گزارش هستند.
براساس افق چشم انداز ۱۴۰۴ ظرفیت تولید فولاد خام کشور باید به ۵۵ میلیون تن برسد و انتظار می رود به جایگاه هفتم جهان ارتقا پیدا کنیم.
سنگ آهن به عنوان اصلی ترین ماده اولیه تولید فولاد محسوب می شود که ذخیره شناسایی شده آن ۵٫۱ میلیارد تن اعلام شده که از این رقم بیش از سه میلیارد تن ذخیره قطعی و بقیه احتمالی است .
دولت یازدهم از نیمه دوم سال ۹۲ اجرای هفت طرح فولاد استانی که از دولت های نهم و دهم به دلیل مشکل مالی متوقف شده بود، فعال ساخت، بگونه ای که واحد آهن اسفنجی فولاد سپید دشت ( چهارمحال و بختیاری ) در آبان ماه پارسال افتتاح شد و انتظار می رود در فصل جاری واحد آهن اسفنجی دو یا سه کارخانه فولاد سازی استانی تکمیل و به بهره برداری برسد.
فولاد سپید دشت ( چهارمحال و بختیاری )، نی ریز ( فارس )، قائنات ( خراسان جنوبی)، میانه ( آذربایجان شرقی )، بافت( کرمان)، سبزوار ( خراسان رضوی) و شادگان ( خوزستان ) هفت طرح فولاد استانی با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن تا یک میلیون تن پیش بینی شده اند.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 91 views بار دسته بندی : اقتصادی تاريخ : 2 جولای 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.